Slave pisk snæver fisse

slave pisk snæver fisse

Min kone går ud og lukker op og byder Fruen og Hr. Hun husker at bukke og kigge ned i jorden. Hun bemærker tydeligt Direktøren kigger uden blusel på hende. I stuen står jeg og bukker og Herren byder forældrene velkommen – til vores hjem, men vi er kun tjenere uden nogen rettigheder. Server den der slave". Jeg er lykkelig for vores terrasse er ugenert for naboerne. De hygger sig på terrassen, mens vi gør alt klart. Forsigtigt spørger jeg Herren om de er klar til middagen.

De hygger sig nu med middagen, mens vi serverer for dem. De kigger bare på os og jeg kan se Direktøren nøje studerer min kone. Den skal være serveret inden kl Vi træder nu ind i stuen og stiller os ret foran selskabet.

Herren forklarer vi fast kl 20 afregner for slavernes forseelser. Direktøren og Fruen siger de syntes det lyder som en god ordning. Det er godt at se hende nøgen. Flotte bryster, dejlig faste og en stram fisse ser det ud til". Direktøren har rejst sig og står foran min kone. Han begynder at mærke på hendes bryster og klemmer hendes brystvorter der virker hårde og strittende.

Hånden glider ned til min kones fisse, som han griber om. En finger glider op i hende. Hun er fuldstændig rød i hovedet. Far vil du tildele tøsen straffe? Og Mor vil du ordne slaven? Først er det min ydmyget kone der skal stå bøjet med røven strittende foran Direktøren. Det er tydeligt Direktøren nyder at tildele straffen. Hun får besked på at rette sig op. De sidste slag placerer han på hendes bryster og til sidst fissen. Så er det min tur og Fruen beordre mig til at gøre mig klar. Hun ligger ikke fingre imellem.

Hun rammer min røv hårdt, så efter nogen slag begynder jeg at klage mig. Jeg bliver efter afstraffelsen beordret til at stille mig ret foran fruen. Dejligt at se dig nøgen og krybe for os og for vores søn. Det går lige i pikken på mig. Så efter over en uge uden sex står min pik pludselig stiv og hård. Fruen bemærker det og fortæller de andre de skal se den liderlige slave.

Det er meget ydmygende at stå der med stiv pik foran min chef, hans kone og deres 23 årige søn. Min kone bliver kommanderet ned på alle fire foran Direktøren. Direktørens pik er en del større og tykkere end min pik, så min kone er helt fyldt ud i munden. Sønnen stiller sig bag min kone og tager bukserne ned. Hans pik trænger hurtig ind i min kones fisse. Vil du ikke prøve den. De skifter nu plads og min kone skal sutte Herrens pik for hendes egen og hans safter. Fruen har sat sig på sofaen.

Der går ikke længe før Direktøren sprøjter sin sperm ud i min kones fisse. Sønnen skyder sin sperm ud i min kones mund. For min kone er første gang hun sluger spermen.

Min kone kigger op på Herren. Direktørens dejlige store pik. Jeg må kravle op mellem Fruens ben og trænger op i hende, mens min kone og de andre kikker på mig. Det er dybt pinligt. Min søn har en større pik end dig slave, bare spørg tøsen" Griner hun "Er det ikke rigtig tøs?

Direktøren har en større og mere liderlig pik end min mand slaven". Fruen griber fat i mine brystvorter, og giver mig besked på at kneppe hende ordentlig.

Jeg kommer hurtig og sprøjter op i Fruens fisse. Jeg vil også have en orgasme slave" Og så må jeg slikke Fruens fisse og kan smage min egen sperm der løber ud af Fruens fisse sammen med hendes egen saft.

Vi må stå nøgne og ydmyget, mens Herskabet nyder deres drinks. I kan stille dem der på gulvet, så ned på knæ og drik" Lidt efter ligger vi og drikker som et par hunde af vandskålene. Direktøren og Fruen gør klar til at tage hjem. Vi får besked på at rydde op og så gå op på vores værelser. Weekenden går efter det samme program som sædvanligt.

Herren er hele lørdagen på tur. Da vi bliver videoovervåget, kan vi ikke snakke sammen eller kan gøre andet end ordne huset, som vi har fået besked på. Ved fællessamlingen falder straffen for de fejl og mangler Herren har fundet ved vores rengøring. Om søndagen skal vi sørge for indkøb til den kommende uge.

Fællessamlingen forløber med afstraffelse som normalt. Efter samlingen skal vi stå ret foran Herren og takke for Herrens retfærdige og berettiget afstraffelse. Det skal afleveres på fredag. Så fredag aften kommer min gruppe til middag, så det er to gæster der skal laves middag til. Min kammerat kender tøsen godt. Du har haft ham i 3 g for to år siden. Han vil bestemt se frem til at møde tøsen. Han har tidligere fortalt han var betaget af tøsen og onanerede til fantasier om tøsen.

Han vil bestemt blive glædeligt overrasket når han møder tøsen" griner Herren. Min kone begynder at protesterer, at hun ikke kan være nøgen overfor en tidligere elev. Herren knalder hende en hård lussing. Mine forældre har lejet et hus i Le Cap d Agde. Kender I det" Vi ryster på hovedet.

Den næste uge forløber efter den faste plan og vi når frem til fredag. Vi er begge meget nervøse over, at skulle betjene Herrens unge gæster. Vi får handlet ind og er i gang med at forberede maden da Herren kommer hjem. Han kontrollerer maden og sikre sig det hel er klart. Min kone prøver igen at spørge Herren om vi ikke kan få lov at have tøj på i aften.

Min kone bliver kaldt hen til Herre. Jeg gider ikke drøfte dette med jer. Min kone klager sig og prøver at bøje sig tilbage. Min kone vrider sig i smerten. Må jeg høre tøsen bede om at opføre sig ordentlig? Herren slipper nu min kones ømme bryster. Herren går op for at gøre sig klar. Herren kommer ned og tager en øl. Det ringer på døren. Nøgen og ydmyget går jeg ud for at lukke op.

De er begge fuldstændig forbavset, og skynder sig ind til Herren. Han og konen ville gerne have en logerende, men det skulle være en der kunne sætte skik på ægteparret. De har givet mig fuld ret til bestemme, og de nyder det. Er det ikke rigtig slave? Jeg er nød til at svare: Den skal du få nu. Tøs kom herind så mine venner kan hilse på tøsen". Min kone kommer ind helt rød i hovedet. Hans udbryder staks, "Det er sgu da fru. Min kone bukker "Goddag Hr.

Under middagen, som vi må gå rundt at serverer, og ellers står tavse og ret i baggrunden. De unge drøfter deres opgave, som de har afleveret, men vennen Hans og veninden Ida spørg interesseret ind til den ordning der er i huset med slaverne. Herren fortæller om de regler der er, og om den daglige afstraffelse.

Da de er færdige beordre Herren der bliver ryddet op, og dækket op med øl og drinks i stuen. Da de har nydt nogle drinks, og vi er færdige og melder dette til Herren.

Herren opfordrer nu sine venner til at kigge nærmere på os og undersøge os. Hans er meget interesseret. Leger med min kones bryster og klemmer hendes brystvorter der bliver stive.

Jeg står og får rejsning af at se på Hans udnytte min kone. Hans stikker en finger op i min kone. Har du lyst til at kneppe hende? Ida gå straks på knæ og har min pik i munden. Min kone bliver beordret ned på alle fire af Hans, der hurtig smider sit tøj. Hans pik er stiv og han stiller sig bag min kone og trykker pikken op i fissen.

Herren har også smidt tøjet og står og stikker pikken ind i min kones mund. Ida sidder nu kun i G-streng og BH og sutter pik. Jeg er tæt på at komme.

Herren understreger det ikke er tilladt slaven eller tøsen at komme. Ida lægger sig på sofaen. Da hun samtidig har fat i min pik med hånden, er jeg tæt på en udløsning. Da jeg ikke har fået sex i en uge, kommer jeg i en voldsom udløsning og sprøjter ud i hendes hånd.

Mens jeg slikker min sperm i mig kan jeg høre min kone kommer med Hans store pik oppe i fissen. Var min ordre ikke klar? Hvem har lyst til at gennemføre afstraffelsen? Ida får pisken og gennemfører hårdt afstraffelsen, så jeg må bede om nåde flere gange, men uden resultat.

Hans gennemfører derefter afstraffelsen af min kone, han kan lide det da jeg kan se hans pik blive helt stiv. Efter afstraffelsen får min kone besked på at lægge sig på alle fire og jeg får besked på at kneppe hende. Først sutter hun min pik stiv, og så må jeg kneppe hende foran de unge der sidder og nyder en øl, mens de kommentere min kone, mig og vores sex.

Det er meget ydmygende. Ophold i Sydfrankrig Jeg har hørt at Le Cap d Agde er super frækt og lige et sted for direktørfamilien med deres slaver. Da jeg ikke har været der vil jeg lade andre skrive dette afsnit.

Tilbage i Danmark Torsdag aften og vi er lige vendt hjem. Det faste ritual genoptages. Efter afstraffelsen spørg Herren om hvornår datteren og kæresten kommer. Vi fortæller Herren at det kun er datteren, da de er blevet enige om at gå fra hinanden.

Hun kommer med tog ved 15 tiden lørdag. Får hende fortalt om de nye regler her i huset – forstået? Min kone forsøger at få en aftale så der ikke sker noget mens vores datter er på besøg.

Da det bliver lørdag henter vi vores datter Sofie. Vi tager på en cafe på vejen. Min kone fortæller om bedrageriet, og ordningen med direktøren.

Vores datter kigger forbavset på os, men syntes vi har gjort det bedste for at rede familien. Hun er stolt af os. Og det skal vi også være, mens du er på besøg. Og forlange seksuelle ydelser.. Vores datter er rystet. Men I har min opbakning" siger vores datter. Da vi ankommer til vores hus tager Sofie sin taske og går ind med os lige bagefter hende.

I gangen stopper vi op og tager vores tøj af, så vi står helt nøgne. Sofie kigger forbavset på os. Hun har ikke set os nøgen siden hun var helt lille. Hun opdager vi begge er helt glatbarberet, hvilket hun er noget forbavset over og kan ikke skjule det. Sofie går først ind med hendes taske, og bliver modtaget af Herren. Vil du have en øl inden vi skal spise" Sofie nikke. Vi går i gang med at lave aftensmaden, mens de unge ser ud til hurtig at have fået en god kontakt, snakker og griner.

Da jeg serverer den fortæller Herren at han er glad for at bo her og nyder at have et par lydige slaver. Da jeg går ind kan jeg høre dem grine. Middagen forløber fint med en god snak, primært mellem de to unge. Det er som om Sofie helt har glemt at vi sidder nøgne undermiddage. Min kone og jeg kigger bekymret på hinanden meget røde i hovedet.

Kl 20 står vi ret på vores faste plads i stuen. De unge kommer ind, og de sætter sig i den lille sofa overfor os. De sidder nu og kigger på os. Granny Fuck Films Mature Cunt Porn Dirty Whores Wives Mom Pussy Tube Mature Fuck Young Mature Porn Movies Fresh Mature Fuck Sexy Mature Lady Top Mature Porn Tube Mature Fuck Zone Granny Get Fucked Boy Fuck Mom Mature On Video Cuckold Swinger Wife Hot Mature Tube Top Mature Sex Tube Tube Mature Porn Cyber Mature Sex Mom and Sons Cheating Wives Galleries Young Man Fucks Woman Mature In Movie Mature Mom Videos YA Mature Porn Best Mature Fuck To-Sex Mature Tube Home Mature Tube Mom Boy Fuck Dirty Mature Pussy Mature On Porn All models were 18 years of age or older at the time of depiction.

... Escortprofil grønlandsparken esbjerg

Sex videos free 2. Hot fuck videos 3. Xxx hd clips 4. Free xxx videos 5. Good sex tube 6. Hd porn tube 7. Porn hd clips Hd video sex Hd xxx videos Free xxx videos Hd sex tube Hd hot porn Hq porn tube Hd porn videos Hot free porn Fuck videos tube Xxx hd pro Best love sex Free porn tube Free xxx clips Go xxx free porn Free hd porno Fuck movies tube Xxx video tube Hot movies xxx Xxx hd tube Hot fuck tube Free porn clips Free hd porn Hd porn movies Xxx tube clips Hq tube porno Mature On Film My Mature Porno Tube New Mommy Tube Dirty Mature Sluts All Mature Pussy Moms vs Boys Real Mom Tube Old XXX Tube Mature Tabboo Tube Sex XXX Mature Best Mature Women Best Mom Video Sexy Moms Video Mature Fuck Holes Free Mature Fuck Granny Fuck Films Mature Cunt Porn Dirty Whores Wives Mom Pussy Tube Mature Fuck Young Mature Porn Movies Fresh Mature Fuck Sexy Mature Lady Top Mature Porn Tube Mature Fuck Zone Granny Get Fucked Boy Fuck Mom Mature On Video Cuckold Swinger Wife Hot Mature Tube Top Mature Sex Tube

Sæd I Fisse · Amatør Teenager (18/19) · Stor Pik · Amatør · Asiatisk · Ru · Kompilering · Lesbisk · Gammel & Ung () · Moden · 18 År Gammel · Store Bryster. Pisk patter: pisk på patter, piske kusse, piske og kneppe røv, piskning, extreme pisk, whipping orgasme, afføring, bbw Store patter, Kæmpestor, Fisse (Pussy), Amatør, Bdsm, Tøs, Ekstrem, Amatør, Bdsm, Store sorte skønheder, Småfed, Slave, Fetish, .. Store patter, Lesbisk, Bdsm, Rødhåret, Perverst, Snæver, Patter . Amatør BDSM tysk Spanking HD-videoer slave gratis Fisse. kilde: XHamster Bondage Dominans Fetish høj hæle underdanig bundet Pisk. kilde: DrTuber.

THAI MASSAGE ÅLBORG BLONDINE FISSE

VIBORGVEJ 311 PIGERNE ESCORT2NIGHT DK

: Slave pisk snæver fisse

Slave pisk snæver fisse Tøs du går op og pakker min kufferter ud. Fruen har sat sig på sofaen. Ida sidder nu kun i G-streng og BH og sutter pik. Det er dybt pinligt. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Forsigtigt spørger jeg Herren om de er klar til middagen. Han kontrollerer maden og sikre sig det hel er klart.
Body 2 body thai massage olie massage sex Escort danmark liderlige patter
DENMARK CALL GIRLS HUSVEN SØGES Knepper mor 69 escort
MASSAGE OG ESCORT DK ARKONAGADE Hænderne bag nakken tøs". Så rydder I af. Mature Fuck Zone Og det skal vi også være, mens du er på besøg. Wild Mature Moms Da de er færdige beordre Herren der bliver ryddet op, og dækket op med øl og drinks i stuen.